TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES MIGRANTS A SANT ADRIÀ DEL BESÓS
14/12/2011

EL 18 DE DESEMBRE ES CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES MIGRANTS DECLARAT PER LES NACIONS UNIDES. SANT ADRIÀ HO CELEBRA AMB DIVERSOS ACTES DURANT TOTA LA SETMANA.Dimecres 14 de desembre

  Ales 18 hores, a la Biblioteca Municipal es llegiran contes del Món per explicar als més petits les raons perquè les persones fan les maletes i canvien de lloc per veure-hi.

Dijous 15 de desembre

  El Museu d'història de la immigració de Catalunya (MhiC) serà la seu dels actes pel Dia del Migrant.

A partir de les 17.30 hores es durà a terme un nou taller d'intercanvi intergeneracional "Diàlegs migrants", en el que homes i dones que van migrar des de diferents parts d'Espanya i joves que han migrat recentment d'altres països explicaran les seves vivències, somnis i dificultats compartides. El taller està organitzat per la Fundació Mescladís. I, a partir de les 19 hores, es durà a terme l'emissió en directe del programa "Nines Russes" de Ràdio Ciutat de Badalona (RCB). Es pot assistir com a públic i participar a les activitats que es proposen des del programa.

Dissabte 17 de desembre

A les 10 hores i des de la plaça Maria Grau, es durà a terme una nova excursió per conèixer indrets de la ciutat i fomentar el diàleg i la convivència entre el veïnat de Sant Adrià. L'activitat, adreçada als nouvinguts, està organitzada per Unesco Sant Adrià. 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook