TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA PEL CAP DE SETMANA (17-18/12/2011)
16/12/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.

CONSULTA LA WEB PER DESCOBRIR TOTES LES ACTIVITATS NADALENQUES QUE S´ORGANITZEN A SANT ADRIÀ.


CINEMA

MISIÓN : IMPOSIBLE. PROTOCOLO FANTASMA

La megaestrella Tom Cruise, que no necessita cap tipus de presentació i amb una de les carreres més sòlides, a més de fructíferes, de la indústria com testifiquen pel.lícules com "Rain Man", "Nascut el quatre de Juliol", "Jerry Maguire" i "La guerra dels mons (2005)", torna a encarnar el super agent de l'FMI Ethan Hunt en la seva croada per demostrar la seva innocència en un horrible atemptat del qual no és responsable. L'acompanyen Paula Patton (Hitch, especialista en ligues, Déjà vu), el puixant Jeremy Renner (En terra hostil. The hurt locker, The Town), el "Sawyer" de Perdidos, Josh Holloway, el veterà actor britànic Tom Wilkinson (Full Monty, Michael Clayton), el "Mikael Blomkvist" de la saga Millennium, Michael Nyqvist i l'actor indi, Anil Kapoor (Slumdog Millionaire, 24) que dóna el punt exòtic al repartiment. A "Missió: Impossible. Protocol Fantasma" tornen a aparèixer en la franquícia, al costat de Cruise, l'actor Ving Rhames (Pulp Fiction, Amb Air) i l'humorista Simon Pegg (Arma Fatal, Zombies Party).

  SINOPSI

L'equip de l'FMI, liderat per l'agent Ethan Hunt, és acusat injustament de cometre un atemptat terrorista al Kremlin, seu del govern rus. Els serveis americans d'Intel · ligència inicien el Protocol Fantasma: permeten al grup que segueixi "operant" a l'ombra però sense suport institucional. Ethan Hunt inicia una carrera contra rellotge per netejar el seu nom i el del seu grup amb l'objectiu de trobar al responsable per tal d'evitar una possible guerra nuclear entre les dues potències.

podeu consultar la resta de la cartel.lera : AQUI

 

 MUSICA

MAREA

  

  Marea és un grup de Berriozar (Navarra) format a partir de components de diferents bandes locals. Van debutar en el 97 però fins al 99 no van gravar "La Patera", un disc de rock autèntic, del carrer, fet amb els budells i el cor, amb unes lletres del seu líder Kutxi Romero, que traspuen sinceritat pels quatre costats. Després arribarien Revolcón (2000) i Besos de Perro (2002). Després 28.000 puñaladas, un retrat sobre la vida mateixa, el grup navarrès va tornar amb discos com Las aceras estan llenas de pollos o Las putas mas viejas del mundo, les millors cançons de Marea en directe. Ara ens presenten la gira de En mi hambre mando yo.

altres concerts pel cap de setmana

   Pittingo al Teatre Joventut de L´Hospitalet divendres 16/12/2011

Yellowcard a la sala Apolo de Barcelona divendres 16/12/2011

Pau Vallvé a l´Auditori de Barcelona dissabte 17/12/2011

podeu consultar la resta de concerts : AQUI

 

TEATRE

TONI MOOG. BLANCA NAVIDAD

   Toni Moog torna amb un dels seus espectacles més aplaudits, i ho fa per temps limitat, ja que Blanca Nadal només es pot gaudir durant aquesta època de l'any. El còmic català ofereix la versió més irreverent d'aquestes dates 'entranyables' i 'familiars', amb una visió àcida, però divertida, on no es salven ni els adorns, ni el menjar, ni les tradicions, ni, per descomptat, l'anomenat 'esperit nadalenc'. Un monòleg d'humor al més pur estil Toni Moog que només es podrà veure al Club Capitol de la Ciutat Comtal sis úniques setmanes.

  Al teatre Capitol de Barcelona fins al 22/01/2012

Podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI

 

Entrades per a tots els espectacles a ticktackticket ,servicaixa, punts habituals i a les sales.

Consulteu la resta d´espectacles pel cap de setmana : AQUI

  

 

 

 

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook