TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA CULTURAL PEL CAP DE SETMANA (24-25-26/12/2011)
23/12/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.

CONSULTA LA WEB PER DESCOBRIR TOTES LES ACTIVITATS NADALENQUES QUE S´ORGANITZEN A SANT ADRIÀ.


CINEMA

INMORTALS

Henry Cavill (Stardust, Caputxeta vermella), més conegut pels teleespectadors pel seu paper de Charles Brandon (home de confiança d'Enrique VIII) en la sèrie de televisió "Els Tudor" i que veurem com la propera encarnació de Clark Kent a l'esperada pel · lícula de Superman ("L'home d'acer"), interpreta a Teseu en la seva lluita per aconseguir l'arc de Epio i així destruir les ànsies de poder del rei Hiperión, la representació ve remarcada pel carismàtic Mickey Rourke (Iron-man 2 , Els mercenaris) que va ser nominat als Oscar per "El lluitador" i el salt a la fama va venir per la ja mítica "9 setmanes i mitja". També trobem en el repartiment de "immortals" a Freida Pinto (Coneixeràs l'home dels els teus somnis, Slumdog Millionarie), a la qual hem pogut veure recentment en el film "l'origen del planeta dels simis" ja Stephen Dorff (Blade, Enemics Públics).

SINOPSI

El rei Hiperión s'ha tornat totalment boig i ha declarat una guerra que afectarà els propis déus de l'Olimp. Tal és el seu afany de destrucció que ha format un exèrcit amb éssers que ell mateix va mutilar i, a cada pas, va arrasant tot Grècia en la seva recerca del mític arc d'Epiro, amb el qual pretén alliberar els Titans del seu tancament. L'esperança arriba de la del jove Teseu, un pagès que es convertirà en l'última esperança de salvació tant d'immortals com humans.

podeu consultar la resta de la cartel.lera : AQUI 

 

MUSICA

MAGO DE ÖZ

Mägo de Oz tenen el seu punt reivindicatiu, encara que ells beuen més dels grups de la generació dels 80 i prefereixen cert grau de metaforització a l'hora de posar les cartes sobre la taula. Encara ignorats pels grans mitjans de comunicació (cosa que al seu dia ja van patir durant anys Extremoduro) són una de les bandes més comercials del metall hispà contemporani, arribant fins i tot amb Finisterra al Disc d'Or I tot això sense treure el cap en excés pels llocs alts de les llistes oficials de venda. El millor de Mägo de Oz és, a part del seu potencial elèctric, la utilització d'instruments com el violí i la flauta, el que fa que ens recordin a aquesta llegendària banda sense molta sort que és GNU. A part de certes connexions en el seu so, és evident que poc més hi ha, ja que si les hosts de Molina mai han arribat a connectar massivament, Mägo de Oz són un dels grups més estimats del moment. Després del polèmic Gaia II i The Best Oz, 3 CD, un DVD i un llibre amb el millor de Mägo, van tornar amb La ciutat dels arbres, amb cançons al pur estil folk-rock. Ara, abans de prendre un respir que els mantindrà inactius durant el 2012, presenten Gaia III.

a la sala Razzmatazz 1 de Barcelona dilluns 26/12/2011

entrades a Red Ticketmaster ,Fnac i Carrefour


THE HAPPINES PROJECT

En aquest concert podreu escoltar hardcore, sludge, experimental, rock, silesia, post metal, sweet bassline, hardcore punk, punk.

 a la sala moog de Barcelona divendres 23/12/2011

 

TEATRE

TERRAT PACK

Només quatre humoristes i de sobres. Els grans còmics de la productora televisiva El Terrat tornen a sortir al carrer amb un nou espectacle. Terrat Pack (2011) junta en un mateix escenari a Andreu Buenafuente, José Corbacho, Ana Morgade i Berto Romero. Aquest xou que recorre les principals ciutats d'Espanya inclou monòlegs, interacció amb el públic, convidats i qualsevol cosa que es pugui imaginar dins d'un teatre. El nom triat per al muntatge és un clar homenatge a la gira que va realitzar Sinatra amb els seus amics Sammy Davis Jr i Dean Martin pels casinos dels Estats Units. "Ens hem plantejat riure de tot, cuestionárnoslo tot (començant per nosaltres mateixos) i buscar el costat divertit a la vida. Ha d'estar per aquí, segur", apunta Buenafuente.

  al coliseum de Barcelona fins al 8 de gener de 2012 (consulteu dates i hores)

  podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI

 

Entrades per a tots els espectacles a ticktackticket ,servicaixa, punts habituals i a les sales.

Consulteu la resta d´espectacles pel cap de setmana : AQUI


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook