TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA CULTURAL PEL CAP DE SETMANA (31/12/2011-01/01/2012)
30/12/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.

CONSULTA LA WEB PER DESCOBRIR TOTES LES ACTIVITATS NADALENQUES QUE S´ORGANITZEN A SANT ADRIÀ.

 


CINEMA

XP3D

  

Considerada una de les actrius més atractives d'Espanya, Amaia Salamanca (Fugida de Cervells, Fugida de Cervells 2), que es va donar a conèixer popularment amb la sèrie televisiva, de gran èxit, "Sin tetas no hay paraíso" (en la qual va aconseguir el TP d'Or en la categoria de millor actriu), interpreta Ángela en la seva recerca de la veritat sobre la llegenda d'aquest poble maleït, Susurro. Maxi Iglesias (El diari de Carlota, Mentides i grosses), encara que més reconegut pel públic juvenil per "Física i Química" o "Els protegits", l'acompanya dins d'un repartiment, majoritàriament jove, en què també destaquen Lucho Fernández (3 metres des del cel), present en la sèrie de "Els protegits" com "Culebra" i Úrsula Corberó (Mirades). A "XP", aquest grup de joves talents del nostre cinema es veuen acompanyats per l'experiència del veterà, Manuel de Blas (Drac Rapide, Els fantasmes de Goya).

SINOPSI

 Ángela és una estudiant de psiquiatria escèptica, en temes paranormals, que accepta el repte que li proposa el seu professor: anar a un poble anomenat Susurro amb els seus amics per investigar la llegenda d'aquest lloc abandonat. Diuen que un metge va massacrar a molts dels seus habitants i que els supervivents el van enterrar en vida en una mina de sal perquè morís lentament. Des de llavors el seu fantasma mata a qui els pertorben. Què hi haurà darrere d'aquesta llegenda? Serà realitat o folklore?.

podeu consultar la resta de la cartellera : AQUI

MUSICA

NO HI HA CAP CONCERT IMPORTANT DURANT AQUEST CAP DE SETMANA DEGUT AL CAP D´ANY

TEATRE

EL APAGON BLACK COMEDY

Black Comedy, l'obra creada pel dramaturg britànic Peter Shaffer, és un clàssic de l'humor que ara arriba als escenaris espanyols de la de la companyia Yllana i l'actor Gabino Diego. La història segueix a un jove escultor que espera en el seu estudi l'arribada d'un influent col · leccionista. Però la cosa no acaba aquí: la seva núvia creu que és la nit ideal per presentar al seu estricte sogre, així que per causar bona impressió nostre protagonista decideix prendre prestat part de l'elegant mobiliari del seu veí. ¿Sortirà tot com estava planejat o sorgiran problemes? I si una apagada ho compliqués tot?

al teatre Condal de Barcelona fins el 08/01/2012

podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI

 

entrades al servicaixa, ticktackticket i a les mateixes sales

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook