TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA CULTURAL PEL CAP DE SETMANA (21/01/2012 - 22/01/2012)
20/01/2012

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.CINEMA

BUNRAKU


Josh Hartnett (Pearl Harbour, La dàlia negra) interpreta el jove viatger que es veu immers en una croada moral contra el mal, representat pels matons i el tirà Nicola, el qual està representat per un dels secundaris més peculiars de la gran pantalla : el camaleònic Ron Perlman (el nom de la rosa, Hellboy), d'actualitat pel seu paper de "Clarence 'Clay' Morrow" a l'emblemàtica sèrie "Fills de l'anarquia". També podem gaudir en el repartiment de "Bunraku" del tot terreny Woody Harrelson, que alterna amb eficàcia i èxit qualsevol tipus de gènere com acrediten pel · lícules tan dispars com "L'escàndol de Larry Flint", "Assassins nats" o "Benvinguts a Zombieland" . Finalment, esmentar la participació de l'estrella nipona del pop, Gackt (Moon Child, Gekijouban Kamen raid Dikeido: Oru raid tai Daishokkâ), de Kevin McKidd (el Lucio Voreno de la sèrie "Roma") i d'un dels nostres actors més internacionals, Jordi Mollá (Lloa anys bàrbars, Blow).

TRAILER

SINOPSI

En un món, sense armes de foc, on primen les arts marcials, el terrible Nicola s'ha erigit com a amo de la ciutat amb les seves 9 guerrers letals, fent que s'estengui la por i el pànic. Un misteriós viatger ha arribat a la ciutat i Nicola sent el perill, de manera que el nouvingut rodamón se sent assetjat des del primer moment. Aconsegueix el suport d'un jove samurai, que persegueix restablir l'honor perdut de la seva família, i el de l'amo d'un bar per enderrocar el tirà.

 podeu consultar la resta de la cartellera : AQUI


MUSICA

EL BARRIO

Des de petit José Luis Figuereo, El Barrio, va beure de l'ambient d'aquesta casa de veïns del gadità Barri de la Botica, on famílies senceres cantaven i ballaven al so del flamenc. Va començar a fer els seus primers passos de petit i durant gairebé vint anys es va forjar en el món de la guitarra acompanyant el toc a gent com Panseca, Antonio Canales o Sara Baras. La seva música aposta per l'antic però aconseguint que soni a nou, una barreja del seu mestratge amb la guitarra flamenca amb ressons de rock andalús. Després de triomfar amb Las playas de invierno, La voz de mi silencio i Duermevela, torna amb Espejos, el seu nou i esperat treball.

Al Palau Sant Jordi de Barcelona dissabte 21/01/2012 a les 21:00h


Altres concerts per aquest cap de setmana....

Enrique Bunbury al Sant Jordi Club dissabte 21/01/2012 a les 19:00h

Los Mojinos Escocios a la sala Clap de Mataró dissabte 21/01/2012

i el cantautor Bruno Oro al teatre Principal de Badalona divendres 20/01/2012

entrades a la red Ticketmaster, Fnac, Carrefour, a les mateixes sales i als punts habituals

 

TEATRE

CIRQUE DU SOLEIL

 

El nou espectacle del Circ del Sol s'anomena Corteo o ('festeig' en italià), un món misteriós entre el cel i la terra que malbarata alegria a través dels seus 20 números circenses. La història argumental segueix a un pallasso que representa el seu propi funeral a través d'un ambient carnavalesc ple de contrastos (el gran i el petit, el ridícul i la tragèdia, la força i la debilitat, la il · lusió i la realitat ...). Com no podia ser d'altra manera, la màgia de la companyia canadenca es deixa notar en l'escenografia, la il · luminació, la música i, per suposat, en els seus imaginatius artistes (actors i acròbates) de fama internacional.

Al Parc del Forum fins el 5 de Febrer

  podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI 

  

 

Entrades per a tots els espectacles a ticktackticket ,servicaixa, punts habituals i a les sales.

Consulteu la resta d´espectacles pel cap de setmana : AQUI

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook