TWITTER Instagram FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA CULTURAL PEL CAP DE SETMANA (04/02/2012 - 05/02/2012)
03/02/2012

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.


CINEMA

PROMOCION FANTASMA

El fantàstic i polifacètic actor Raúl Arévalo, amb una carrera cada dia més fulgurant en el panorama nacional gràcies a títols com "Azuloscurocasinegro", Los Girasoles secos, Gordos (Premi Goya al Millor Actor de Repartiment) i Primos, torna al terreny de la comèdia amb aquest personatge desgraciat, proper a la bogeria, que té la maledicció de veure fantasmes a tot arreu. Promoción fantasma compte en el seu repartiment amb la televisiva Alexandra Jiménez, a la qual recordem el seu pas per sèries com Los Serrano o la fallida Cheers, Andrea Dur, procedent del planter actoral de Física i química, Jaume Olías, a qui podem veure actualment en la sèrie Toledo d'Antena 3, Aura Garrido (la pecera de Eva, Crematorio) i Alex Maruny (3MSC 3 Metres sobre el cielo). També cal ressaltar la participació dels actors Carlos Areces i Joaquín Reyes, de la factoria Muchachada Nui i que actualment participen en la divertida sèrie de Neox, Museu Coconut.

TRAILER

SINOPSI

Modest és un mestre d'institut al qual persegueix una estranya maledicció: veu morts. S'ha traslladat de col · legi en col · legi, fugint de les seves visions, en un fracassat intent de lliurar dels seus fantasmes. No obstant això, aconsegueix plaça com a professor en el Monforte i, en aquest lloc, sembla, per fi, que deixarà enrere els seus malsons. Però als pocs dies es troba amb cinc joves que tenen sumit al centre en el caos més absolut, amb la peculiaritat que porten morts més de vint anys.

podeu consultar la resta de la cartellera : AQUI

 

MUSICA

(cap de setmana farcit de bones propostes)

UB40

 

Durant més de 25 anys, UB40 ha estat oferint una selecció de reggae elaborat per tot el món. A la dècada dels 90 aconseguí èxits com "Red red wine" 'I Ca't Help Falling In Love With You' o la popular 'Tell Em Is It True', banda sonora de la pel · lícula Speed ​​II. A més va col · laborar amb els artistes jamaicans més importants del moment. El 2005 va presentar Who you fighting for per celebrar el quart de segle transcorregut des del seu debut. Els seus 50 milions de còpies venudes dels seus diferents àlbums li atorguen la categoria de superestrelles internacionals. El 2008 va presentar TwentyFourSeven, ara torna amb Labour of Love IV.

a la sala Razzmatazz 1 de Barcelona el dissabte 4 a les 19:00h


ALTRES CONCERTS PEL CAP DE SETMANA


COQUE MALLA a la sala Can Masallera de Sant Boi de Llobregat divendres 03/02/2012

DANI MARTIN a la sala Atrium de Viladecans divendres 03/02/2012

LA OREJA DE VAN GOGH al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallés divendres 03/02/2012

O´FUNKILLO a la sala Stroika de Manresa divendres 03/02/2012 i a la sala Clap de Mataró dissabte 04/02/2012

HAMLET en la sala Bikini de Barcelona dissabte 04/02/2012

 

entrades disponibles al Servicaixa i ticktackticket 

podeu consultar la resta de concerts : AQUI

TEATRE

El televisiu Carlos Latre presenta un espectacle on és capaç de donar vida a més de 70 personatges, alhora que canta i balla en diversos números musicals. Yes, we Spain ... Is different és una divertida visió de l'Espanya actual en el pla polític, social, cultural, esportiu i mediàtic. Tot això unit a través d'una trama absurda. José Luis Rodríguez Zapatero li ha venut el país a Alemanya i al nou president Rajoy només li queda una opció: contactar amb l'home més poderós del planeta, Barack Obama, per aconseguir el seu suport internacional i no dependre dels germans.

El muntatge, que presenta una trama renovada respecte a l'original Yes, we Spain, es recolza en el repertori de les seves imitacions més recordades, els seus personatges de sempre i rostres més nous que, per primera vegada, incorpora junts en una obra creada per a ell.

al teatre Coliseum de Barcelona fins al 19/02/2012

podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI

 

entrades disponibles al Servicaixa i ticktackticket

Mireu la resta d´espectacles pel cap de setmana : AQUI


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook