TWITTER Instagram FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA CULTURAL PEL CAP DE SETMANA (17/02/2012-18/02/2012)
17/02/2012

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.

 


 

Cap de setmana farcit d´activitats de carnestoltes clicka : AQUI i AQUI.

CINEMA

LA MUJER DE NEGRO

 (CARTELL DE L´ESTRENA A U.S.A.)

El mundialment famós "Harry Potter", Daniel Radcliffe, comença una altra fase de la seva carrera, enfocada a papers més adults després de la fi definitiu de la saga del petit mag, encarnat a un jove advocat vidu que s'enfronta a una dona de negre, espectre que presagia la mort. També trobem en el repartiment de "La dona de negre" a Sophie Stuckey (La meva vida en ruïnes, The dark), així com l'aparició de la debutant Alexya Osborne, l'experimentat Ciarán Hinds (Camí a la perdició, Munic), Roger Allam (V de Vendetta, La Reina), Shaun Dooley (Londres: districte criminal) i Mary Stockley (V de vendetta).

TRAILER


SINOPSI

Arthur Kipps és un prestigiós advocat que rep el dur cop de la mort de la seva dona, quedant-se a càrrec del seu fill de tres anys. L'òbit d'un client seu l'obliga a partir immediatament a Eel Marsh Housem, sinistra i terrorífica mansió, per fer-se càrrec dels assumptes particulars del mort. A mesura que passa el temps, va descobrint secrets que no han estat revelats i que afecten el poble, mentre una fantasmagòrica dona de negre l'amenaça amb la seva presència al casalot.

Podeu consultar la resta de la cartellera : AQUI


MUSICA

BEBE

Bebe va nàixer a València i es va criar a Zafra, Montijo, Mèrida i Badajoz. Filla de músics, components del grup folk Surberina, es va passar la infància envoltada d'instruments. El 1995 comença fent els cors a Vanagloria i un any més tard es llança a fer concerts a Badajoz. Aquest mateix any comença a estudiar Art Dramàtic a Madrid i entra en els circuits de cantautors de la capital on té l'oportunitat de col · laborar amb Tontxu i Luis Pastor. El 2003 publica el seu primer àlbum Pafuera telarañas el primer single, 'Malo', va ser el seu passaport cap al gran públic. Ara Bebe torna amb Un Pokito de rocanrol.

al Palau de la Música Catalana de Barcelona divendres 17/02/2012

Altres concerts per aquest cap de setmana

Los mojinos escozios en la Sala Stroika de Manresa divendres 17/02/2012 i a la Sala Salamandra de L´Hospitalet dissabte 18/02/2012

 El puchero del hortelano en la Sala Razzmatazz 1 de Barcelona dissabte 18/02/2012

podeu consultar la resta de concerts : AQUI


TEATRE

RES NO TORNARÀ A SER COM ABANS

La dramaturga Carol López difumina els límits entre el cinema i el teatre amb el seu últim muntatge, una mena de fals documental al qual ha anomenat Res no tornarà a ser com Abans. En un escenari realista i fàcilment recognoscible per tots, quatre actors encarnen personatges normals, amb els seus problemes, els seus desitjos i les seves contradiccions. Dues parelles que es mostren tal com són per parlar, segons paraules de la pròpia directora, "del que volem que passi i no passa, del que no desitgem i arriba, dels secrets que guardem, de la por de créixer i també , perquè no, d'alguna traïció ". El repartiment està format per Andrés Herrera, Olalla Moreno, Andrew Tarbet i l'actriu i cantant del grup Pastora, Dolo Beltrán. Espectacle en català.

Al Teatre Villarroel fins el 18 de març de 2012

   podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI


ENTRADES DISPONIBLES PER A TOTS ELS ESPECTACLES AL  SERVICAIXA,TICKTACKTICKET I A LES MATEIXES SALES

Mireu la resta d´espectacles pel cap de setmana : AQUI


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook