TWITTER Instagram FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

PREMIS CIVISME 2012
22/02/2012

 


Els Premis de Civisme del Departament de Benestar Social i Família tenen l'objectiu comú de promoure el civisme i pretenen potenciar totes aquelles actituds que tenen a veure amb el respecte, la tolerància, l'educació, la sensibilització, el patriotisme, la cultura, la urbanitat, la cortesia, el progrés, l'amabilitat, la ciutadania i tots els valors que estimulen i afavoreixen una bona convivència.

Cadascun d'aquests Premis estimula i premia accions i treballs, fets des d'àmbits professionals i franges d'edat ben diferents, que tractin  els valors cívics o que en proposin reflexions i actuacions.

El conjunt de tots tres, amb la diversitat de modalitats que ofereix,  pretén  arribar  a un espectre social al més ampli possible. Aquests Premis s'organitzen i coordinen des de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària i es convoquen en el DOGC.

Els Premis de Civisme estan formats pel Premi Serra i Moret, Premi Jaume Ciurana a l'actuació cívica juvenil i Premi Civisme als Mitjans de Comunicació.

Per mes info clicka : AQUI


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook