TWITTER Instagram FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

CONCURS "EUROSCOLA 2012"
22/02/2012

L´OFICINA D´INFORMACIÓ DEL PARLAMENT EUROPEU , EN COL.LABORACIÓ AMB LA REPRESENTACIÓ A ESPANYA DE LA COMISSIÓ EUROPEA, CONVOCA LA XVIII EDICIÓ DEL CONCURS EUROSCOLA.El Concurs es desenvoluparà a través d'un joc interactiu educatiu a Internet. Compta amb diverses fases i múltiples eines que facilitaran la tasca dels equips.

L'objectiu primordial del joc és recordar als joves que l'any 2012 és l'ANY EUROPEU DE L'ENVELLIMENT ACTIU I DE LA SOLIDARITAT INTERGENERACIONAL i el 25 ANIVERSARI DEL PROGRAMA ERASMUS, el tema central d'aquesta edició donarà a conèixer les oportunitats que ofereixen els programes europeus d'intercanvi educatiu adreçats als joves i els seus professors, destacar la importància de l'aprenentatge al llarg de tota la vida i fomentar la solidaritat entre generacions.

Així mateix, el Concurs es proposa fomentar l'ús d'Internet com a eina educativa, informativa i comunicativa i l'aprenentatge d'una altra llengua, fonamental per aconseguir una Europa unida. Per això el joc es desenvoluparà en dues versions lingüístiques: castellà i anglès. Els participants poden optar per concursar en qualsevol dels dos idiomes.

El coneixement d'altres llengües europees per part dels alumnes participants és molt important atès que els guanyadors que participin en el Programa Euroscola a Estrasburg s'hauran d'integrar en reunions de comissions parlamentàries, que es desenvoluparan en anglès o francès i on no hi haurà intèrprets.

Per mes info i bases del concurs clicka : AQUI


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net


Legal
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Política de Xarxes Socials

Copyright
© 2019 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook