TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

S’obre la convocatòria per participar al festival d’art juvenil Besmina
17/05/2011

Ja et pots apuntar al festival d'art juvenil que enguany celebra la seva quarta edició. Besmina 2011 està obert a tots els artistes i grups creatius menors de 30 anys amb propostes musicals, visuals, plàstiques i escèniques. La convocatòria compta amb tres disciplines: la musical, la escènica (teatre, circ, art urbà, performance, dansa...) i la visual-plàstica. També s’estableixen dues categories d’edat per a cada modalitat, l’edat de tall són els 22 anys. El termini de presentació finalitza el proper divendres 20 de maig.


 Les propostes artístiques seran valorades per un jurat que puntuarà sota criteris de qualitat, originalitat i adequació el festival. El jurat emetrà veredicte el dilluns 30 de maig i el festival se celebrarà entre el 20 de juny i el 2 de juliol en diferents espais del barri Besòs-Maresme i la Mina de Sant Adrià de Besòs.

De totes les propostes seleccionades per a participar en el festival, l’organització de
Besmina triarà les guanyadores  a qui atorgarà premis per potenciar la carrera artística dels guanyadors, com la gravació d’una maqueta en un estudi professional o una actuació en un teatre o espai cultural especialitzat.


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook