TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA PER AL CAP DE SETMANA
14/10/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.


CINEMA

CONTAGI

"Contagi" compta amb un repartiment de luxe, ple de cares conegudes dins del firmament hollywoodià com l'actriu francesa Marion Cotillard (La vida en rosa, Nine o Origen), l'actor Matt Damon (Infiltrats, la saga de Bourne), Laurence Fishburne (la saga Matrix, Mystic River o CSI: Las Vegas), Gwyneth Paltrow (Seven, Shakespeare enamorat) i Jude Law (Enemic a les portes, Cold Mountain o Sherlock Holmes).

 

(CARTELL DE L´ESTRENA A U.S.A)

SINOPSI

Després d'un viatge de negocis per Hong Kong, una dona mor d'una malaltia desconeguda a Minnesota. El que sembla ser un virus comú es converteix en una soca letal, augmentant vertiginosament el nombre de morts, sense que el Govern ni el Centre de Control i Prevenció de Malalties siguin conscients de la magnitud. El doctor Cheever es posa fil a l'agulla per intentar trobar l'origen del virus i intentar evitar la seva propagació, abans que el pànic s'apoderi de la població.

PODEU CONSULTAR LA RESTA D´ESTRENES I CARTELERA AQUI

  

 MUSICA

WITHIN TEMPTATION

Després de The heart of everything, un àlbum en el qual van continuar amb l'estil que els ha donat fama mundial, i Black Symphony, gravat en viu en el Ahoy Arena de Rotterdam, tornen amb An Acoustic Night in the Theatre, un disc en directe amb tots els grans èxits de la banda i una cançó inèdita, 'Utopia'. Ara, la banda holandesa ens presenta el seu nou treball, titulat The Unforgiving.

sala Razzmatazz 1 divendres 14/10/2011

 

Aquest cap de setmana també actuaran:

AMARAL a sant Cugat del vallés al Teatre Auditori de Sant Cugat.
ELS PETS a Terrassa a la Faktoria D'arts (RASA)
SÔBER ia Manresa a la sala Stroika
i el veterans EDGUY a la sala Apolo de Barcelona

tots aquests concerts seran dissabte 15/10/2011

entrades a ticktackticket i/o punts habituals (consulteu amb la sala directament)

PODEU CONSULTAR LA RESTA DE CONCERTS AQUI

 

TEATRE

EL COMTE ARNAU

El comte Arnau és una de les obres poètiques més famoses de l'escriptor i pensador Joan Maragall. Partint de la riquesa del text, Hermann Bonnín crea un muntatge trencador recolzat en una posada en escena contemporània i les veus en directe del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. La història segueix les aventures i desventures d'un honorable comte, amb totes les reminiscències populars que aquest personatge en l'imaginari col · lectiu. Una iniciativa molt vistosa que sorgeix el mateix any que es compleixen 150 anys del naixement de Joan Maragall.

Al teatre nacional de catalunya fins al 30 d'octubre

 

PODEU CONSULTAR  LA PROGRAMACIO DE LA RESTA DE TEATRES AQUI

 

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook