TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA PER AL CAP DE SETMANA (05-06/11/2011)
04/11/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.


 

CINEMA

UN GOLPE DE ALTURA

El prestigiós còmic Ben Stiller, protagonista de multitud de comèdies supertaquilleras com la saga "Els pares d'ell" o "Tropic Thunder. Una guerra molt gossa!", Encapçala aquesta atípica i divertida banda de delinqüents que tracta d'assaltar l'àtic del multimilionari estafador, Arthur Shaw, interpretat pel veterà actor Alan Alda (MASH, El aviador). Li secunden en "Un cop d'altura", Eddie Murphy, actor afroamericà sortit del planter d'humoristes de "Saturdays Night Live" i amb una excel · lent carrera en la gran pantalla amb pel · lícules com la saga "Superdetective a Hollywood" o "El príncep de Zamunda "; Casey Affleck (la saga Oceans, l'assassinat de Jesse James pel covard Robert Ford); Matthew Broderick (Tot en un dia, Godzilla); Téa Leoni (Deep Impact, Jurassic Park III.Parque Juràssic III) i Michael Peña (Million Dollar Baby, Shooter: el Tirador).

(cartell de l´estrena en U.S.A)

SINOPSI

Arthur Shaw és un multimilionari inversor de Wall Street que es troba sota arrest domiciliari en un luxós àtic d'un conegut gratacels de la ciutat de Nova York. El magnat ha estat acusat d'apropiar indegudament del capital d'altres inversors i dels fons de pensions de gent corrent. Josh Kovacs, gerent de l'immoble i un dels afectats, ha reunit un absurd grup de persones (també estafades) per robar al pis del tauró financer i així poder venjar-se.

PODEU CONSULTAR LA RESTA D´ESTRENES I CARTELLERA AQUI

 

MUSICA

YES

 Recorden els àlbums ja històrics Fragile (1971) i Close to the edge (1972)? Fidels al seu estil personal-fins i tot en el disseny de les portades dels seus discos realitzades per Roger Dean, que va fer el seu logo conegut a tot el món-, el grup al complet (Chris Squire, Jon Anderson, Rick Wakeman i Alan White) van tornar a les arenes amb el seu potent directe fa uns anys. Cançons com 'Owner of a lonely heart' van fer de Yes una de les bandes més famoses del rock progressiu. A favor, la seva virtuositat instrumental i lletres místiques. Ara, amb nova formació (Alan White, Chris Squire, Benoît David, Geoff Downes i Steve Howe), Yes presenten nou treball, Fly from here.

al Sant Jordi Club de Barcelona el dissabte 05/11/2011

altres concerts per aquest cap de setmana

Ciudad Maldita Festival a Barcelona a l´espai jove Fontana dissabte 05/11/2011

Abbey Road a Barcelona a la sala bikini divendres 04/11/2011

Guillamino a Barcelona a l´auditori divendres 04/11/2011

i les bandes de rock adrianenques Zuncho i La Kaskarria a Barcelona a l´ovella negra

dissabte 05/11/2011

entrades a ticktackticket i/o punts habituals i a les mateixes sales

PODEU CONSULTAR LA RESTA DE CONCERTS AQUI


TOTA LA RESTA D´ESPECTACLES I ACTIVITATS D´OCI AQUI


Share


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook