TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA PER AL CAP DE SETMANA (12-13/11/2011)
11/11/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.

 


CINEMA

 5 METROS CUADRADOS

 Estem acostumats a veure a Fernando Tejero (El penal més llarg del món, El crim ferpecto) en papers còmics, com en "Aquí no hay quien viva" i, no obstant això, en aquesta pel · lícula encarna el desil · lusionat i abatut home corrent que es queda sense la llar somiat (i pagat). Li dóna la rèplica, en el repartiment, Malena Alterio (Nascudes per patir, Miguel i William) que torna a coincidir de nou amb el seu "nòvio" en la ficció, Tejero (Aquí no hi ha qui visqui) en el paper de Virgínia. També intervenen actors de la talla d'Emilio Gutiérrez Caba, amb una estimable carrera teatral-cinematogràfica al nostre país i d'actualitat en la sèrie televisiva "Gran reserva", Manuel Morón (Todo sobre mi madre, El bola) i el "peculiar" Secundària de la Rosa (l'altre costat del llit, Dies de futbol). "5 metres quadrats" és una crítica al atroç boom immobiliari que ha generat la greu crisi econòmica que patim actualment, sent guardonada amb el Premi a la Millor Pel · lícula del Festival de Cinema de Màlaga el 2011.

 

  

SINOPSI

Álex i Virginia són una parella ben avinguda que decideix invertir tots els seus estalvis a la casa dels seus somnis, a la perifèria d'una gran ciutat. Després de pagar l'entrada i a poc del lliurament de les claus, el pis encara no està acabat. Un dia precinten les obres per falta de fons de la constructora la qual cosa obliga l'Àlex i altres veïns a formar una plataforma de ofesos. Amb el temps, no es veu cap solució i la situació comença a afectar greument la vida laboral i sentimental de l'Àlex.

 PODEU CONSULTAR LA RESTA D´ESTRENES I CARTELLERA AQUI


 

  MUSICA

   ELS PETS 

Els Pets van néixer una nit de Nadal de 1985 i des de llavors el rock en català ha tingut en Lluís Gavaldà (veu i guitarra), Joan Reig (bateria i veu) i Falin Càceres (baix) un dels seus millors estendards. De tocar en petites sales per Tarragona van passar amb només dos discos a reunir 22.000 persones al Palau Sant Jordi de Barcelona al costat de Sau, Sopa de Cabra i Sangtraït. La consolidació del grup va arribar amb el seu tercer treball Fruits Sex i amb la concessió del Premi Nacional de Música de Catalunya el 1994 a la seva trajectòria. Després editar el recopilatori Malacara van tornar als escenaris amb Agost. Els temes del seu últim disc, Fràgil, les van estrenar en la gira Els Pets fan teatre.

    

a la sala clap de Mataró el divendres 11/11/2011  

altres concerts pel cap de setmana  

Albertucho a L´Hospitalet a la sala Salamandra divendres 11/11/2011

Gossos a Barcelona a l´Auditori divendres 11/11/2011 

Pedro Guerra a Barcelona al Coliseum dissabte 12/11/2011

Poncho K a Barcelona al Razzmatazaz 2 dissabte 12/11/2011


entrades a ticktackticket i/o punts habituals i a les mateixes sales


et volem destacar també  

SINÉAD O´CONNOR  

La veu de Sinéad O'Connor és imprescindible per entendre l'evolució de la música en les últimes dues dècades. Aquesta cantant i compositora irlandesa va començar la seva carrera musical al grup Tom Tom Macuto el 1985. Traslladada a Londres després d'abandonar la formació, publica el seu primer àlbum, The Lion and The Cobra, el 1987. Tres anys després publica el seu segon treball, I Do Not Want I Haven't Got, que inclou el que és el seu major èxit, Nothing compares to you, composta per Prince i va convertir a Sinéad en una cantant coneguda a nivell internacional. Amb vuit discos a l'esquena, l'últim dels quals es titula Theology, O'Connor fa un repàs a totes les seves discografia en versió acústica en la seva última gira.

  

a la sala apolo de Barcelona dimecres 16/11/2011  

entrades a http://www.entradas.com/entradas/inicio.do, 902 488 488 y cajeros Caja Madrid.

PODEU CONSULTAR LA RESTA DE CONCERTS AQUI    


  
TEATRE

DOS PUNKIS I UN VESPINO

 

Dos punks que viuen d'un costat a un altre amb les seves pertinences a sobre apareixen en una gasolinera perduda durant la nit de Nadal. La seva vespino els ha deixat tirats i han de protegir-se del intens fred al costat del empleat del torn de nit. La situació es complica encara més quan apareix en escena una misteriosa noia. Obligats a conviure fins a la matinada, aquests quatre personatges tan diferents aniran descobrint qui són i quin és el seu camí en la vida. Dos punkis i un vespino és una comèdia en català amb tocs gamberros que va rebre el premi al millor projecte de escenificació de l'Intitut del Teatre 2010.

al Teatre Gaudí de Barcelona desde el 10/11/2011 fins al 15/01/2012

PODEU CONSULTA LA PROGRAMACIÓ DE LA RESTA DE TEATRES AQUI

 

 

 

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook