TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

EL PROPER DIUMENGE 20 DE NOVEMBRE ÉS EL DIA INTERNACIONAL PELS DRETS DELS INFANTS
18/11/2011

DESDE SABJOVE ENS VOLEM SUMAR AL DIA INTERNACIONAL DEL DRETS DELS INFANTS I US ANIREM POSANT AL DIA DURANT LA SETMANA DE LES DIFERENTS ACTIVITATS QUE S'ANIRÁN PROPOSANT. AQUI ESTÀ EL CARTELL DE LES ACTIVITATS QUE HEM PREPARAT. TALLER

"TREBALLEM ELS DRETS AMB ELS INFANTS"

 Taller dirigit a monitors i monitores d'entitats de lleure, educadors i educadores, pares i mares i públic en general interessat en trobar recursos didàctics i lúdics per treballar la temàtica en qualsevol àmbit (esplai, aula o quotidià). El taller serà el proper dimecres 16 de novembre de 19 a 20.30 h al Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor (plaça Guillermo Vidaña, s/n).


EXPOSICIONS

 Al Centre Polidor (plaça Guillermo Vidaña, s/n), Centre Cultural Besòs (pç. Josep Taradelles, s/n) i a l'Espai Cultural Font de la Mina (carrer Ponent, 21-25) podreu trobar durant tota la setmana una petita exposició amb pòsters sobre la temàtica.

CONTES

Dimecres 16 de novembre a la Biblioteca de Sant Adrià i el dijous 17 de novembre a Font de la Mina a les 18:00h

 

CLOENDA

 
Espectacle a càrrec de Oriol Canals que tindrà lloc divendres 18 de novembre a les 17.30 hores a la plaça de la Vila. Espectacle on treballarem de forma lúdica i festiva els Drets amb tots els infants participants.  
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook