TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

XXI JORNADES SOLIDÀRIES A SANT ADRIÀ DE BESÒS
09/04/2018

A CADA EDICIÓ DE LES JORNADES SOLIDÀRIES S'HAN TRACTAT TEMES D'ACTUALITAT QUE ENS CONVIDEN A REFLEXIONAR, QÜESTIONAR ACTITUDS I FORMES DE VIDA.

 


També, han servit per denunciar la manca de drets humans fonamentals que pateixen persones i pobles arreu del món, les persones refugiades i les més desfavorides en general.

Aquest any, el Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià va proposar que el tema de l'edició d'enguany fos la solidaritat. És a dir, reflexionar sobre què és la solidaritat i sobre per què hi ha persones que hi dediquen el seu temps i el seu treball. La solidaritat, com a forma de viure, com a transformació de societat, com actitud.

Les Jornades estan previstes per a aquest més d'abril. El dissabte 14, a partir de les 10.30 h i fins el vespre, hi haurà activitats a la plaça del Mercat  per a totes les edats. Al matí actuaran els Tabalers de Tronada, s'organitzarà una taula rodona com a cloenda al municipi del programa “Tenim Drets, Teixim Llibertats”, coordinat per l'AMB; i també podreu gaudir d'un espectacle familiar. A la tarda es farà una projecció de documentals dins la haima de l’entitat Yalah, Solidaris amb el Poble Sahrauí i la jornada clourà amb la lectura del manifest del Consell Municipal de Cooperació i Solidaritat de Sant Adrià. Com sempre, hi participaran les entitats locals de solidaritat i cooperació i d'altres de convidades i muntaran una paradeta amb informació sobre el què fan i sobre els projectes que porten a terme per tal de donar-los a conèixer als ciutadans i ciutadanes.

Us deixem, tot seguit el programes de les activitats programades i us convidem a participar!!

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook