TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

HARU ICHIBAN, ESDEVENIMENT D'OCI ALTERNATIU AL POLIDOR
23/04/2018

EL DISSABTE 28 D'ABRIL ÉS LA DATA TRIADA PER CEL.LEBRAR EL HARU ICHIBAN (FESTA DE LA PRIMAVERA JAPONESA) AL CENTRE DE PRODUCCIÓ CULTURAL I JUVENIL POLIDOR. 

Haru Ichiban significa "Vent de Primavera" en japonés i per això, el dissabte 28 d'abril, de 11 a 20h, al Centre de producció cultural i juvenil Polidor, podràs gaudir de l'esdeveniment primaveral de cultura dispersa i oci alternatiu únic a Catalunya on s'unirà el millor de la cultura japonesa i el món otaku.

A la vostra disposició tindreu un lloc per venir sigui quina sigui la vostra edat, on podreu divertir-vos, descobrir, conèixer gent ... tindreu tot tipus d'activitats on participar: Torneig oficial de Pokemon, jocs tradicionals, Karaoke, música K-pop. una pasarel.la Cosplay, Concerts, Stands i moltes més activitats que aniràs descobrint   

  Als stands de la plaça Guillermo Vidaña i la Rambleta, podreu descobrir les millors botigues amb articles otaku i d'artesania, i també altres associacions que comparteixen aquesta afició pel món de l'oci alternatiu.

L'esdeveniment està organitzat per l'associació juvenil SK (Shiawasena Kazoku) i el Polidor amb la col.laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs.


 Reserveu-vos el dia sencer, estarà plé d'emocions fortes

 
¡ENTRADA GRATUÏTA!


                Centre de producció Cultural i Juvenil Polidorplaça Guillermo Vidaña i Haro, s/n
08930 – Sant Adrià de Besòs


tel. 93 462 74 46

            662554688


polidor@sant-adria.net

facebook @polidorsab

twitter @polidorsab

instagram @polidorsab

Plànol de situació: AQUI

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook