TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

POLIMETAL FEST, HEAVY METAL AL POLIDOR
21/05/2018

AQUEST DISSABTE 26 DE MAIG A PARTIR DE LES 20h, DUES BANDES DE HEAVY METAL I UNA DE THRASH METAL PUJARAN A L'ESCENARI DEL POLIDOR A LA RAMBLETA, EN LA QUE SERÀ LA PRIMERA EDICIÓ DEL POLIMETAL FEST.El Centre de producció cultural i juvenil Polidor,  dona cabuda a totes les vessants culturals i la musical és una d'elles. La música Heavy Metal continua estant molt viva i és per això que el Polidor aposta per aquest festival que s'estrena aquest any 2018 i que espera poder consolidar-se a la programació anual del centre.

L'esdeveniment començarà a les 20h amb l'actuació de la banda OOPART, un "power trio" que destil.la thrash metal i obrirà la nit deixant tot un repertori de cançons pròpies i potser alguna sorpresa més sempre amb l'influència del metal clàssic però progressant cap al metal més modern.(clic al logo)

Després serà el torn de STREET LETHAL, aquesta banda va néixer el 2014, en els carrerons foscos de Barcelona, fundada per Criss Lethal (ex Xbolt), juntament amb Hell Rose Lethal i Guilty Lethal, desde llavors mantenen intacte el seu compromís amb el HEAVY METAL, actualment la banda està formada per Hell Rose Lethal a la veu, Criss lethal i Denim Lethal a les guitarres, Guilty Lethal al baix i Killer Lethal a la bateria. Les seves influències van des de Judas Priest fins a WASP, sense oblidar bandes com Twisted Sister, Manowar o Montley Crue. (clic al logo)

 

 


I tancarà el festival la banda LOANSHARK, un altre power trio més veterà amb la idea de no fer oblidar el Heavy Metal més tradicional de les bandes dels anys 80. La banda està formada per Lögan Heads a la veu i guitarra, Aless Oppossed al baix i al coros i Angel Smolski a la bateria. (clic al logo)

 


RECORDA...TENS UNA CITA AMB EL HEAVY METAL AQUEST DISSABTE AL POLIDOR!!!

 

Centre de producció Cultural i Juvenil Polidorplaça Guillermo Vidaña i Haro, s/n
08930 – Sant Adrià de Besòs


tel. 93 462 74 46

            662554688


polidor@sant-adria.net

facebook @polidorsab

twitter @polidorsab

instagram @polidorsab

Plànol de situació: AQUI

 

 

 

 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook