TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

UN ANY MÉS L'AKIHABARA ATERRA A LA NOSTRA CIUTAT, CONCRETAMENT AL POLIDOR I AL POLISPORTIU RICART.
07/09/2018

COM JA FA 4 ANYS, EL POLIDOR US PORTA L´AKIHABARA@DEEP, UN ESDEVENIMENT QUE UNEIX EL MILLOR DE LA CULTURA JAPONESA I EL MÓN OTAKU.

DURANT EL CAP DE SETMANA 15 i 16 DE SETEMBRE PODRÀS GAUDIR DE TOT TIPUS D´ACTIVITATS GRATUÏTES D´OCI I CULTURA AL COMPLEX ESPORTIU RICART I AL CENTRE POLIDOR.El proper cap de setmana del 15 i 16 de setembre torna el Akihabara @ Deep, l'esdeveniment gratuït de cultura dispersa i oci alternatiu més gran de Barcelona.

El Akihabara@Deep és l'esdeveniment sense ànim de lucre on participen multitud d'associacions culturals i juvenils més grant de tota Catalunya.

A l'akihabara podràs trobar activitats i espais relacionats amb multitud de hobbies i aficions. La cultura gamer, el fenomen otaku, diversos jocs de taula, i fins i tot personalitats sortides de la famosa plataforma Youtube, són coses que podrem gaudir durant els dos dies.

Durant un cap de setmana al Centre de Producció Cultural i Juvenil Polidor s'omplirà amb infinitat d'activitats per a tots els gustos i edats.

Amb un espai de més de 2000m2 coberts el Akihabara @ Deep es dividirà en diverses zones depenent del tipus d'oci que puguem trobar en cadascuna d'elles.

Tindrem una zona de videojocs on es faran tornejos i free-plays.

Dos escenaris en els quals es podran observar exhibicions de ball J-Pop, K-Pop, Idol, concerts i el concurs de Cosplay entre moltes altres coses.

Una sala de conferències on diversos YouTubers, dibuixants i artistes faran xerrades i debats. Una zona destinada als jocs de taula i de cartes que disposarà de la seva zona de ludoteca.

Zona de softcombat i moltes més activitats relacionades amb el món de l'oci alternatiu i la cultura dispersa.

A part de les activitats, el Akihabara @ Deep comptarà amb dos serveis gastronòmics: el Bar on se servirà menjar casolà i beguda a preus econòmics i el Cosplay Cafè, un espai inspirat en els Maid Cafè del popular barri de Tòquio, Akihabara, al que se servirà menjar i beguda dolça compaginada amb l'oci (balls, jocs) de la mà de maids i butlers.


No dubtis a venir a passar un parell de dies emocionants i plens de diversió al costat dels teus amics i l'ambient que més t'agrada! T'esperem!

              Centre de producció Cultural i Juvenil Polidor

plaça Guillermo Vidaña i Haro, s/n
08930 – Sant Adrià de Besòs


tel. 93 462 74 46

            662554688


polidor@sant-adria.net

facebook @polidorsab

twitter @polidorsab

instagram @polidorsab

Plànol de situació: AQUI

 

 

 

 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook