TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA PER AL CAP DE SETMANA (26-27/11/2011)
24/11/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.


CINEMA

UN METODO PELIGROSO

La popular actriu britànica, Keira Knightley, a qui hem vist en innombrables cintes taquilleres del cinema recent com "Pirates del Carib", "Orgull i prejudici" o "Expiació. Més enllà de la passió", encapçala el magnífic repartiment d'aquesta pel· lícula al encarnar la culta i refinada pacient que "porta de cap" a l'estricte Jung, interpretat per l'excel·lent i jove actor irlandès (d'origen alemany), Michael Fassbender, ja amb una incipient carrera amb títols com "Malditos bastardos" o "X-Men: Primera generació (2011) ". El cèlebre Aragorn de "El senyor dels anells" o el nostre "Alatriste", Viggo Mortensen, es fica a la pell de la màxima autoritat de la psicoanàlisi, Sigmund Freud. A "Un mètode perillós" cal destacar també la intervenció del gal Vincent Cassel (El pacte dels llops, Cigne negre) que dóna, encara, major solidesa al repartiment.

(cartell de l´estrena en U.S.A)

SINOPSI

Carl Gustav Jung regenta l'hospital Burghölzli, seguint les teories de la psicoanàlisi del seu mentor, Sigmund Freud, amb qui manté una relació epistolar. Aquest home casat traspassarà els límits estrictament professionals amb una jove, Sabina, afectada de trastorns emocionals seriosos, amb la qual es submergirà en una espiral de sexe i passió que no podrà reprimir. La intel · ligent pacient es convertirà en deixeble de Jung i en la barrera que separarà els dos científics per sempre.

 podeu consultar la resta de estrenes i cartel.lera AQUI 

 

MUSICA

THE SISTERS OF MERCY

The Sisters of Mercy estan considerats, al costat de Bauhaus, una de les bandes claus del moviment gòtic. Atmosferes hipnotitzants, simbologia i rituals esotèrics els han acompanyat durant molt de temps però ara s'han allunyat d'aquests estereotips gràcies a un so de poderoses guitarres pròpies del hard rock i ritmes electrònics. El seu so és solemne i sofisticat, sobretot gràcies a la poderosa veu d'Andrew Eldritch, veu i líder del grup des que es formés a Leeds el 1980. Després de trencar la seva relació amb la discogràfica East West Records, The Sisters of Mercy s'editaran alguns singles a l'espera d'oferir-nos un nou àlbum.

 a la sala razzmatazz 1 de Barcelona divendres 26/11/2011

altres concerts pel cap de setmana  

Festival Metalcova IV a Barcelona a La Bascula disssabte 26/11/2011

San Miguel Primavera Club a Barcelona a diverses sales del 23/11/2011 al 27/11/2011

La Locomotora Negra a Barcelona al Palau de la Musica Catalana dissabte 26/11/2011

podeu consulta la resta de concerts AQUI

 

 

TEATRE

EL CRIM DE LORD ARTHUR SAVILE

Després del gran èxit, dins i fora de Catalunya, de Ruddigore, els catalans EGOS Teatre presenten el seu nou muntatge teatral, un espectacle musical basat en una de les novel · les més famoses d'Oscar Wilde. El crim de de Lord Arthur Savile conserva elements originals del relat, això sí, embolicats en l'original atmosfera que sempre crea la companyia sobre l'escenari. L'obra gira entorn de l'estranya profecia que rep Lord Arthur Savile abans de casar-se, una predicció segons la qual el seu futur quedarà marcat per un terrible assassinat. La seva obsessió és treure el problema de sobre abans de l'enllaç, però les coses no són tan fàcils com ell pensa.

 al Teatre Nacional de Catalunya fins el 08/01/2012

podeu consultar la resta de programació de les sales AQUI

 

 

Entrades per a tots els espectacles a ticktackticket i a les mateixes sales

podeu consultar la resta de programació AQUI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook