TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
  Actualitat

AGENDA PEL CAP DE SETMANA (3-4/12/2011)
02/12/2011

D'ENTRE TOTES LES ACTIVITATS POSSIBLES D´OCI PER AQUEST CAP DE SETMANA, ET VOLEM DESTACAR ALGUNES, PERQUÈ NO T´AVORREIXIS NI ET QUEDIS A CASA.


CINEMA

FUGA DE CEREBROS 2

El televisiu Adrián Lastra, cara coneguda pels teleespectadors per la seva participació en sèries com "Los hombres de Paco" o la més recent "BuenAgente", es fica en la pell del enamorat Alfonso. Està envoltat per gairebé tot el bloc d'actors de la primera part, entre els quals destaquen Alberto Groga (Pilotes, El camí dels anglesos), el malagueny Canco Rodríguez (Aída, Carn crua), Pablo Penedo (SMS, sense por a somiar ) i Gorka Lasaosa (El cor de la ciutat). A "Fuga de cervells 2" destaca la intervenció de Mariano Peña (el Maurici d'Aída), Loles León (Dones a la vora d'un atac de nervis, Átame), les guapes Patricia Montero (Los hombres de Paco, BuenAgente) i Paula Prendes (Sé lo que hicisteis i Gran Hotel). Com a curiositat, comentar el cameo de l'actor nord-americà David Hasselhoff, vella glòria de la televisió ianqui i reconegut mundialment per les sèries "El cotxe fantàstic" i "Els vigilants de la platja".

 

 

SINOPSI

Després revolucionar el campus d'Oxford amb les seves bogeries, la colla de descerebrats composta pel Chuli, el Cabra, el Corneto i el Rodes acompanyen, en aquesta ocasió, el germà d'Emilio, Alfonso, en una nova aventura fins a la universitat de Harvard. Allà Alfonso tractarà de conquistar l'amor de la seva vida, que es troba estudiant amb una beca, amb els mateixos plans que va utilitzar el seu germà dos anys abans. No obstant això, Marta, la seva núvia de primària, es creuarà en el seu camí ....

podeu consultar la resta d´estrenes i cartel.lera : AQUI

  

MUSICA

LOS SUAVES

Quan la banda gallega coneguda com Los Suaves va saltar per primera vegada a l'escenari, la història del rock espanyol va engendrar a un dels seus fills predilectes. Era l'any 1981, i ho feien per telonejar a Los Ramones. Des d'aleshores, Yosi i els seus nois no han parat de girar per tot el territori espanyol i sudamericá, brindant als seus fans un inolvidable concert en cada actuació seva. Amb gairebé més de quinze discos a l'esquena es pot dir que han situat el seu nom en un lloc privilegiat dins dels grans del nostre país. Després de 'El jardín de las delícias' presenten 'Adiós, Adiós'.

a la sala Apolo de Barcelona divendres 2 i dissabte 3/12/2011

Altres concerts per aquest cap de setmana

BRIGHTON 64 a la sala 2 del apolo dissabte 03/12/2011

PENDULUM al Row 14 de Viladecans dissabte 03/12/2011

NO HUNGER 2011 (festival indie contra el hambre) a la sala Apolo de Barcelona diumenge 04/12/2011

podeu consultar la resta de concerts : AQUI

 

TEATRE

SPLENDA

Després de l'èxit de "Somriures i màgia", MAG LARI torna als escenaris amb una superproducció màgica adreçada tant al públic familiar com l'adult. Splenda és un espectacle inspirat en l'imaginari de Michael Jackson, l'etern ídol del mag català, i ret homenatge a la música, el vestuari i les coreografies del Rei del Pop La màgia segueix sent la gran protagonista sobre l'escenari gràcies als divertits trucs als quals ens acostumats Lari, aquesta vegada acompanyats de nombres mai abans vistos al nostre país. Un gran xou elegant i sorprenent que, a més l'il · lusionista, inclou un cos de ball amb artistes polifacètics.

al teatre Tivoli de Barcelona fins del 06/12/2011 al 08/01/2012

Podeu consultar la resta de programació de les sales : AQUI

 

Entrades per a tots els espectacles a ticktackticket ,servicaixa, punts habituals i a les sales.

Consulteu la resta d´espectacles pel cap de setmana : AQUI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook