TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
 
JOVECAT (Informació per trobar feina)

Si vols saber per on començar a buscar feina, si vols fer pràctiques dels teus estudis, si t'agradaria treballar a l'estranger o en l'administració pública o muntar el teu propi negoci ... aquí tenim la resposta a totes aquestes qüestions i tota la informació que necessites.

Recursos per començar a buscar feina, reconèixer les ofertes, com fer un currículum i una carta de presentació i com preparar les possibles entrevistes. (clicka l´imatge)

 

Saps que hi ha un munt de feines a les quals no és necessària la presència física i, per tant, ofereixen els Condicions idoni per a teletreballar? Només has de tenir un ordinador personal i accés a Internet. A Catalunya hi ha una xarxa de telecentres que facilitin eines col·lectives per teletreballar, des de les quals també pots treballar sense haver de moure't del teu municipi. (clicka l´imatge) 

 


Aprendre un idioma, conèixer un altre país i passar les vacances treballant en un altre ambient són motius que et poden portar a treballar a l'estranger. Anar a treballar a fora una temporada sempre és una experiència personal enriquidora.(clicka l´imatge)

 Les pràctiques laborals poden ésser un bon complement a la teva formació i facilitar-te un primer contacte amb l'àmbit en què t'interessi treballar. A més a més, una vegada acabades, hi ha qui aconsegueix la primera feina remunerada al mateix lloc on ha fet les pràctiques.(clicka l´imatge)

 

 

Una de les feines més estables és la de la funció pública, és a dir, formar part del personal que treballa al servei de l'Administració. Per accedir a una plaça fixa cal fer oposicions, unes proves d'accés que es convoquen quan s'ofereixen places. Les convocatòries les publiquen els diaris oficials de cada administració.(clicka l´imatge)

 


Aquestes feines sempre són temporals, de jornada completa, parcial o per hores. Per cercar una feina d'estiu o temporal has de seguir els mateixos passos que si busquessis una feina estable. Fer de monitor de lleure, de socorrista o de cangur són algunes de les coses que pots fer quan descansis d'estudiar. (clicka l´imatge)

 


Si tens pensat de crear la teva pròpia empresa, però no saps per on vaig començar, t'oferim informacións d'interès que t'ajudaran a prendre aquesta decisió i orientar-te en el procés. Treballar pel teu compte és una opció valenta, pròpia de persones emprenedors, que et pot aportar moltes satisfaccions però que también te cingles i inconvenients. (clicka l´imatge)

 


Si tens alguna alguna discapacitat, física o psíquica, normalment tens més dificultats per a accedir al mercat de treball. Per aquest motiu l'administració garanteix, amb un seguit de mesures legislatives, que puguis trobar feina. (clicka l´imatge)


 

Finalment et deixem alguns conceptes bàsics que has de conèixer a l'hora de començar el teu camí en el mercat laboral. (clicka l´imatge)

 


 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook