TWITTER YOUTUBE FACEBOOK FORUM SANT ADRIÀ DE BESÒS INICI
 
FORMACIÓ A DISTÀNCIA

E-FORMACIÓ (SOC)


Una iniciativa adreçada a persones en situació d'atur que vulguin continuar o reprendre la seva formació realitzant cursos a distància.

Una de les principals avantatges que presenta aquest programa és que proporciona un ampli ventall de possibilitats formatives a través d'Internet, fet que permet arribar a diferents punts geogràfics i que un nombre significatiu de persones es pugui formar sense haver de desplaçar-se.

 

Tot i tractar-se d'una formació a distància, aquesta no perd qualitat, sinó que ofereix un aprenentatge continuat, polivalent, flexible i de qualitat, vinculat a la creativitat, l'emprenedoria i la innovació.

 

 

Durada dels cursos i competències

Els cursos són sense cost per a les persones que s'hi inscriuen, ja que el programa compta amb el cofinançament dels Fons Social Europeu i del SOC. E-formació ofereix un total de 83 accions formatives diferents, d'entre 25 i 50 hores; les primeres tenen una durada lectiva màxima de 3 setmanes, mentre que els cursos de 50h s'allarguen a 6 setmanes.

 

Pel que fa a les competències de les formacions, aquestes són les categories professionals que es tracten:

 

  • Administració d'empresa i organitzacions digitals
  • Gestió de la formació i la comunicació
  • Emprenedoria i gestió de micro-empreses
  • Logística i operacions
  • Serveis i activitats socials
  • Turisme
  • Lingüística (Es recomana fer una prova de nivell abans d'inscriure's)


Requisits per participar en el programa

L'acció formativa serà impartida de forma virtual amb l'assessorament permanent de professorat expert, tot i que l'alumne disposarà d'una aula virtual que li permetrà gestionar la publicació de materials i l'accés al material. En finalitzar el es lliurarà als i a les alumnes un certificat de reconeixement.

 

Pel que fa a les persones que es poden inscriure, cal destacar que la formació s'adreça principalment a persones treballadores que es troben en situació d'atur. Els treballadors en actiu, però, també poden accedir-hi, sempre i quan hi quedin places lliures. Els requisits per accedir a aquest programa són els següents:

 

  • Estar inscrit a qualsevol Oficina de Treball
  • Tenir adreça de correu electrònic
  • Disposar d'accés a un ordinador amb connexió a Internet

Per mes informacío fes click al logo

 

 

 

 
 
    Xarxes socials

  Contacte
Telèfon: 93 381 20 04
Fax: 93 462 25 98

e-mail: joventut@sant-adria.net
Copyright
Copyright © 2011 SAB JOVE Sant Adriá de Besòs.
Tots els drets reservats.

RSS Feed Fòrum Facebook